Remtestbanken Maha IW 4 / IW 7 EUROSYSTEM

New product

0,00 €

Remmentestbanken met digitale uitlezing op scherm. De nieuwste referentie op het vlak van remmen testen op de technische controle!

More details

Remmentestbanken met digitale uitlezing op scherm. De nieuwste referentie op het vlak van remmen testen op de technische controle!

Maha Eurosystem IW4 en IW7 remtesters benutten alle mogelijkheden en de kracht van de digitale communicatie tussen het rollenstel en de verwerkingseenheid (PC). Dit betekent dat, waar vroeger een massa bedrading nodig was, er nu nog enkel één communicatiekabel dient gelegd te worden tussen het rollenstel en de bediening. Het gehele systeem is voorbereid om in een netwerk te plaatsen zodanig dat de data-input eventueel in een apart bureel kan plaatsvinden. Hierdoor dient men in de werkplaats enkel nog te testen. 

De Maha IW7 Eurosystem remtestbank maakt het ook mogelijk andere toestellen, zoals bijvoorbeeld een dieselrookmeter of een lichtregelaar, aan het systeem te koppelen.

Dankzij het gebruik van de modernste communicatietechnieken kan uw remmentestbank modulair uitgebreid worden tot een complete diagnosestraat. De mogelijkheden hierin zijn bijna onbegrensd.

Een computer verzorgt de complete sturing. Via een USB aansluiting en een netwerkverbinding kunnen alle resultaten op één gecentraliseerd systeem worden beheerd. Toepassingen zoals tachograaftest, sporing- en spelingsdetectie, vermogen en remmentest, controle van de lichten en uitlaatgassen in één verwerkingseenheid.

INVESTERING

De aanschaf van een Maha remmentestbank moet worden gezien als een lange termijn investering. Een kwalitatieve remtester heeft vaak een levensduur van 15 tot 20 jaar. Het is daarom aangewezen om u niet enkel te baseren op de aanschafprijs. Het is minstens even belangrijk rekening te houden met de huidige technologie en de wettelijke vereisten bij uw uiteindelijke keuze. Het is daarom belangrijk dat u zich verbindt met eenfirma met technische bekwaamheid. Kwaliteit, levensduur, service, snelle interventie bij storing en beschikbaarheid van onderdelen zijn dan ook belangrijke factoren waar u zeker rekening mee dient te houden.