Maha IW 4 / IW 7 LON CLASSIC / LON COMPETENCE

New product

0,00 €

Nieuwe analoge remmentestbanken!Van de prijsgunstige basis versie tot de individueel, naar wens aangepaste, remmentestbank Maha IW4 of IW7. Dit gamma van remmentestbanken werkt op basis van een beproefde techniek dooreen jarenlange ervaring in het grootste aantal technische controle centra ter wereld. Het modulair principe van Maha laat toe om de remtestbank "à la carte" samen te stellen.

Indien men een weegsysteem wenst om de remvertraging te berekenen dan wordt het rollenstel in een speciale kader opgehangen. Hierdoor kent men dan ook het wiel- en het asgewicht. Het rollenstel bij de Maha remtestbanken steunt niet op de grond maar is volledig hangend opgesteld. Hierdoor is de dynamische gewichtsmeting zeer nauwkeurig.

Liftsysteem:

Speciaal voor de Belgische keuring ontworpen om een snelle aslastsimulatie te realiseren, bestaat er een door TAE ontworpen liftsysteem dat zowel voertuig als remmenbank kan optillen tijdens de test. Hierdoor kunnen lichte assen met meer aslast en hogere nauwkeurigheid worden gemeten