TAE-techno automotive equipmentTAE company movie

Ons bedrijf

TAE betekent 48-jarige ervaring in import, distributie, installatie en onderhoud van garage-uitrusting in Belgie.

Gedurende deze 42 jaar was ons belangrijkste objectief het leveren van een kwalitatief hoogstaande service om volgende doelen te bereiken:

DE BESCHERMING VAN UW INVESTERING

Door de meest betrouwbare en technologisch hoogstaande producten zoals Maha, HUNTER, Nussbaum, Jab, Robinair, Blackhawk, Mondolfo,Midtronics, Ahcon en nog vele anderen...

De continuiteit van de naverkoopdienst, een stabiele groep van 30 ervaren techniekers die uw tussenkomst verzekeren binnen de 48 uur.

DE RENTABILITEIT VAN UW INVESTERING

Zelfs het beste product haalt niet het verwachte rendement als het niet aan uw wensen voldoet, als u geen deskundige uitleg heeft ontvangen of als niet de juiste mensen aan uw zijde staan. Daarom beschikken wij over een ploeg van 20 technisch-commerciale medewerkers die u dagelijks kunnen bijstaan en adviseren.

Ons enige doel is: UW PARTNER N°1 TE ZIJN IN GARAGE UITRUSTING

Michel Vervekken
Gedelegeerd-Bestuurder

Een ploeg vol dynamiek en energie

TAE-techno automotive equipment

Reeds meer dan 48 jaar is TAE een toonaangevend bedrijf in diagnose-airco en bandenserviceapparatuur voor de automobielsector. Ook totaalinrichting is een steeds groter wordende specialiteit.

Gecombineerd met hoogstaande vakkennis bieden we u zowel SPECIFIEKE OPLOSSINGEN als TOTAAL PAKETTEN.

Training en opleiding staan steeds bovenaan de agenda. Zo worden er regelmatig cursussen georganiseerd van o.a. wieluitlijning, airco-service, emissie-analyse, enz....

Onder onze referenties vinden we dan ook bijna alle automobielconstructeurs, alsook de Automobielinspectie en bandenbedrijven.

Bekijk hier onze bedrijfsvideo :