Onze catalogi

Onze catalogi.

Veiligheids blaaskooien

Veiligheidskooien of bandenblaaskooien voor truckwielen, landbouwwielen en grondverzetmachines

  • AHCON OTR 2000 blaaskooi     Gestroomlijnde inflatiekooi met maximale veiligheid      Grote verbetering van sommige functies      Beschikbaar in basisversie, monteerbaar met verschillende apparatuur      Gemaakt van DUPLEX gaas      Een verminderd prijs van de basiskooi      Vervangt de EM SAFE blaaskooi

  • DE AHCON IT 1000 IS HET LAATSTE NIEUWE BLAASSTATION VOOR HET VEILIG OPBLAZEN VAN BANDEN! Klik hier voor meer informatie

  • Basic veiligheidskooi Ahcon Q-Line voor personenwagen banden

  • Profesionele veiligheidskooi Ahcon IT900 voor personenwagen banden Garandeer de veiligheid van uw personeel en de werkplaats tijdens het blazen van banden. Zeker met de trend van RUN FLAT banden moet men soms tot heel hoge drukken (5 bar) blazen om de bandhiel op zijn zitting te plaatsen. Dit is niet zonder gevaar.

  • Veiligheids-bandenblaaskooi IC1 Ahcon Ahcon is zeer gereputeerd voor zijn diverse specifieke bandenblaaskooien voor personenwagens, trucks, landbouw en ook vliegtuig industrie. Grote naam werd gemaakt met het gepatenteerde Duplex syteem. Dit is een dubbele wand met anti-wave profiel.

  • Veiligheids-bandenblaaskooi IC-UNI Ahcon is zeer gereputeerd voor zijn diverse specifieke bandenblaaskooien voor personenwagens, trucks, landbouw en ook vliegtuig industrie. Hun grote naam werd gemaakt met het gepatenteerde Duplex syteem. Dit is een dubbele wand met anti-wave profiel.

  • Veiligheids-bandenblaaskooi MAXI-SAFE voor banden van landbouw en grondverzetmachines Ahcon is zeer gereputeerd voor zijn diverse specifieke bandenblaaskooien voor personenwagens, trucks, landbouw en ook vliegtuig industrie. Hun grote naam werd gemaakt met het gepatenteerde Duplex syteem. Dit is een dubbele wand met anti-wave profiel.