Pistonhefbrug JAB TwinRam

New product

0,00 €

JAB is één van de grootste specialisten op gebied van inbouwcassettes en stempelhefbruggen (pistonhefbruggen) voor zowel personenwagens, vrachtwagens alsook specifieke toepassingen.

More details

JAB (J.A. Becker) is oerdegelijke kwaliteit gebaseerd op jarenlange ervaring en bewezen technologie!

  • hydraulische pistonhefbruggen met hefvermogens van 3.500 kg, 4.000 kg, 5.000 kg of 6.500 kg
  • hangende hydraulische constructie die niet draagt of steunt op de bodem van de cassette
  • inbouwelement opgesplitst in een cassette en een standaard gegalvaniseerd frame, welke 100% waterpas afregeling mogelijk maakt tijdens het fundament
  • verkrijgbaar in telescopische uitvoering bij beperking van inbouwdiepte of onderliggende kelder, zuigerafstanden van 1.300 mm, 1.700 mm of 2.300 mm naargelang de toepassing
  • vaste onderhoudsvrije dwarsbalk die 100% garant staat voor de gelijkloop van beide zuigers
  • omdat uw elektriciteitsfactuur ook niet onbelangrijk is willen we uw aandacht trekken op het feit dat het motorvermogen van de meeste modellen slechts 2 kW bedraagt daar waar andere merken meestal genoodzaakt zijn met 3 kW motoren te werken

 Klassieke H-opname: stempelhefbrug overrijdbaar en standaard uitgerust met 4 rubberen opnameblokken, eveneens verkrijgbaar in een verzonken versie met eventueel bodemvolgvloer. Standaard in de lengte verstelbaar. Optioneel ook in dwarsrichting verstelbaar.

Zwenkarm opname: verkrijgbaar met zuigerafstanden van 1.300 mm, 2.300mm of 2.500 mm. Grote bereikbaarheid van het voertuig. Aangepaste versie mogelijk voor carrosserie of met richtbankopname.

Rijbaan opname: zeer snelle opname onder de wielen. Optioneel met wielvrijsysteem. Dit systeem is ook een volwaardige hefbrug! Versie wieluitlijning: met uitsparingen vooraan voor draaitafels en schuifplaten achteraan. De brug kan uitgerust worden met verlichting (enkel te bestellen op het ogenblik van de aankoop hefbrug), een brugkrik, bodemvolgvloer en/of andere accessoires.

Essmann opname: gepatenteerd ontwerp! Standaard in gegalvaniseerde uitvoering, ideaal voor wasplaatsen. Verkrijgbaar met zuigerafstanden van 1.300 mm of 2.300 mm. Zeer snelle opname onder de wielen en een veel minder belemmerende werking ten opzichte van een rijbaanversie, eveneens ideaal voor aanname, carrosseriewerk en diagnose. Optioneel met wielvrijsysteem; dit systeem is ook een volwaardige hefbrug!

Deluxe versie: full option hefbrug met 2 hefbruggen in 1! Rijbaanopname met geïntegreerde verzonken H-opname, welke eveneens heft tot op volle hefhoogte! Accessoires als verlichting en bodemvolgvloer vervolledigen deze DELUXE versie. Verkrijgbaar in een 3 tons of 4 tons versie.