Stempehefbruggen JAB TWINRAM

New product

0,00 €

JAB TWINRAM pistonhefbrug

JAB TWINRAM, JAB-Becker is de absolute top als het om stempelhefbruggen gaat. Duitse Fabrikant van pistonhefbruggen of stempelhefbruggen van de hoogste kwaliteit!

Klik hier voor meer informatie of de technische fiche

More details

JAB, de absolute top als het om stempelhefbruggen gaat!

JAB (J.A. Becker) is van Duits origine, viert dit jaar zijn 115-jarig bestaan en bezit bijgevolg jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van stempelhefbruggen. Ervaring, flexibiliteit en sterk kwalitatief materiaal zijn de grootste troeven!

  • hydraulische pistonhefbruggen met hefvermogens van 3.500 kg, 4.000 kg, 5.000 kg of 6.500kg
  • opgebouwd naargelang de noodzaak met een gewone zuiger, een telescopische zuiger of een dubbel hydraulische zuiger en 2 geleidingszuigers
  • ideaal voor de werkplaats, bandenservice, carrosserie en wasplaats
  • stempelhefbrug met standaard gegalvaniseerde cassette en frame
  • geen slangbreuk dankzij vaste hydraulische verbindingen
  • snelle hef- en daaltijden

Klassieke H-opname: overrijdbaar en in de lengte verstelbaar. Standaard uitgerust met 4 rubberen opnameblokken. Mogelijkheid om de opname te verzinken in de vloer.

X-opname: ideaal voor gebruik in carrosserie door de volledige bereikbaarheid van de flanken van het voertuig. Mogelijkheid om de opname te verzinken in de vloer.

Essmann opname: gepatenteerd ontwerp! Standaard in gegalvaniseerde uitvoering, ideaal voor wasplaatsen. Zeer snelle opname onder de wielen. Een veel minder belemmerende werking ten opzichte van een rijbaanversie en bijgevolg ook inzetbaar in de carrosserie.