Sacatec afzuigtoepassingen

New product

0,00 €

Mobiele en stationaire toepassingen voor gasafzuiging van Sacatec

More details

Mobiele en stationaire toepassingen voor gasafzuiging van Sacatec

Soms kan een heel eenvoudige opstelling uw beste oplossing zijn voor uitlaatgasafzuiging. Er bestaan ook diverse mobiele opstellingen van gasextractie of vaste ventilatoren direct gekoppeld aan de flexibele rubberen afzuigslangen, en dit in diverse afmetingen.

Mondstukken en filters

De rubberen mondstukken zijn beschikbaar in verschillende groottes en vormen, met of zonder griptang of automatische afsluitklep. Waar de opstelling iets complexer wordt kan een mondstuk op statief verkregen worden of kan een mondstuk/filtersysteem toegepast worden zodat er geen afzuiginginstallatie aan te pas komt.

Afzuig ventilatoren

Afzuigcapaciteiten vanaf 730 tot 10.000 m³/u vormen zonder probleem een oplossing voor uw uitlaatgasprobleem. Dankzij de dikke aluminium behuizing van bepaalde modellen werkt de afzuiging enorm geluidsarm. Keuze tussen een individuele opstelling direct gekoppeld aan een rail of slanghaspel. Met een extra geluidsdempende inbouwkast bekomt u een geluidsarme opstelling.

 Lasdampafzuiging

Afzuiging van dampen bij de bron waar de lasdamp ontstaat! Deze bereikt u met een soepele afzuigarm die verkrijgbaar is in verschillende lengtes. Mogelijkheid tussen ophangen aan het plafond, tegen de muur of bevestigen aan een vaste paal. Voor een mobielere oplossing kan u kiezen uit een opstelling op een verrijdbare kar of bevestiging aan een railsysteem. Elke opstelling is voorzien van een krachtige ventilator met als doel een aangename werkplaats te behouden.